У Броварах "тітушки" силою виселили сім'ю за борги (відео)

Боржників буквально викинула на вулицю група молодиків, яких найняла колекторська фірма.

Виселення багатодітної сім'ї у Броварах. Фото: скрін відео

У місті Бровари Київської області група осіб, найнята однією з колекторських компаній, провела брутальне виселення боржників з житлового будинку по вулиці Дорошенка, 45. Про це повідомив у своєму Facebook нардеп, радник глави МВС Антон Геращенко, інформують Патріоти України.

Він також оприлюднив відповідне відео. В описі до запису говориться, що виселення сім'ї з трьома дітьми провела компанія "Кей-Колект".

"Ніякі приватні особи, ніякі "тітушки" не мають права застосовувати силу до особи, яка програла суд і повинна залишити своє місце проживання! Застосовувати силу в ході проведення дій з виконання судових рішень можуть тільки уповноважені на те Законом особи!" - прокоментував Геращенко відео.

Він повідомив також, що звернувся до керівництва Національної поліції в Київській області з вимогою дати правову оцінку діям осіб у цивільному одязі, зафіксованим на відео і чоловікам, які застосовували силу до виселюваної особи.

"В тому числі, дати оцінку бездіяльності представників місцевого відділення поліції, які повинні були б виїхати на виклик і припинити незаконні дії осіб, уповноважених на виселення", - уточнив Геращенко.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...