У гральний заклад на Черкащині невідомі кинули коктейль Молотова, є жертви (фото)

Інцидент стався близько 4 ранку.

Фото:Facebook

11 травня на Черкащині у місті Золотоноша невідомі кинули "коктейль Молотова" у вітрину грального закладу "Гранд Лото", внаслідок чого один відвідувач загинув, інший клієнт закладу та охоронець з важкими опіками потрапили до лікарні. Про це йдеться на сайті каналу 24, передають Патріоти України.

Інцидент стався близько 4 ранку. У той час у гральному закладі перебувало четверо осіб: двоє відвідувачів, охоронець та адміністратор закладу.

Вогонь швидко поширився, а потім перекинувся на приміщення музичної школи, яка розташована на другому поверсі будівлі. Загасити полум'я рятувальникам вдалось за дві години.

"Вогонь швидко поширився по оздобленнню приміщення та перекрив вхід відвідувачам, тому, рятуючись від пожежі, люди вимушені були розбити вікно на вулицю, але це лише пришвидшило поширення вогню", – прокоментував речник Головного управління ДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...