У Харкові врятували шестимісячного малюка, який жив з матір'ю у наметі посеред лісу (фото)

21-річна мати звернулася в поліцію після того, як дитина захворіла.

Фото: Прес-служба МВС

24 жовтня харківські працівники ювенальної превенції врятували шестимісячного малюка, який жив з матір'ю в саморобному наметі посеред лісосмуги. До міліції звернулася 21-річна жінка зі скаргою на те, що її дитина захворіла, повідомляють Патріоти України з посиланням на Newsroom.

З'ясувалося, що мати з немовлям живуть у наметі поруч з заводом харчових кислот. Неодноразово судимий батько дитини їм не допомагає, в результаті чого сім'я опинилася на межі життя і смерті.

За даними поліції, жінка-сирота з дитиною разом зі своїм співмешканцем орендували житло в Харкові, а коли закінчилися гроші з допомоги на дитину, то опинилися просто на вулиці і три дні прожили в курені.

Зараз немовля обстежують в обласній лікарні. За попередніми даними, у хлопчика ГРВІ та бронхіт.

Відзначається, що для допомоги сім'ї з житлом правоохоронці залучили соцслужби і благодійні організації. А в поліції повідомили, що на жінку оформили адміністративний протокол за невиконання обов'язків по догляду за дитиною.

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...