У мережі показали відео сутичок між активістами та правоохоронцями у штабі ОУН

За фактом інцидентів біля офісу Добровольчого рухуОУН відкрито кримінальне провадження.

9 травня між правоохоронцями та активістами Добровольчого руху ОУН виникли сутички, зокрема бійка спалахнула і у штабі останніх. Відео протистояння у штабі ОУН опублікувала журналістка та активістка Ганна Сінькова на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Як повідомлялося раніше, уранці 9 травня правоохоронці заблокували штаб "Добровольчого руху ОУН" у Києві на вулиці Мазепи. З будівлі у відповідь почали кидати димові шашки, кульки з фарбою, яйця і навіть картоплю.

Справа в тому, що у цей час від станції метро "Арсенальна" до парку Слави проходила колона так званого "Безсмертного полку" під пильним наглядом поліції.

Згодом правоохоронці почали вриватися до штабу та затримувати активістів. За фактом інцидентів біля офісу ОУН відкрито кримінальне провадження.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...