У мережі показали відео сутичок між активістами та правоохоронцями у штабі ОУН

За фактом інцидентів біля офісу Добровольчого рухуОУН відкрито кримінальне провадження.

9 травня між правоохоронцями та активістами Добровольчого руху ОУН виникли сутички, зокрема бійка спалахнула і у штабі останніх. Відео протистояння у штабі ОУН опублікувала журналістка та активістка Ганна Сінькова на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Як повідомлялося раніше, уранці 9 травня правоохоронці заблокували штаб "Добровольчого руху ОУН" у Києві на вулиці Мазепи. З будівлі у відповідь почали кидати димові шашки, кульки з фарбою, яйця і навіть картоплю.

Справа в тому, що у цей час від станції метро "Арсенальна" до парку Слави проходила колона так званого "Безсмертного полку" під пильним наглядом поліції.

Згодом правоохоронці почали вриватися до штабу та затримувати активістів. За фактом інцидентів біля офісу ОУН відкрито кримінальне провадження.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...