У мережі з'явилося відео сутичок та допиту "тітушки" на акції проти перейменування проспекту Шухевича у Києві

​Чоловік на камеру визнає, що йому заплатили за участь в акції проти перейменування проспекту Ватутіна в Києві. За його словами, організатори акції заплатили 40 гривень.

В результаті бійок на акції проти перейменування проспекту Ватутіна в проспект Шухевича в Києві кілька людей затримано поліцією. Про це розповів перший заступник голови партії "Національний корпус" Назар Кравченко, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Наші активісти вилучили блокнот, в якому записані виплати учасникам акції проти перейменування проспекту. Акцію супроводжували "тітушки", вони і почали бійку з нашими активістами", - заявив Кравченко.

Він уточнив, що місцезнаходження затриманих активістів "Нацкорпусу" поки уточнюється.

Свідки бійок розповіли, що в акції протесту брали участь близько 200 людей похилого віку з прапорами партії "Соціалісти". Їх супроводжували кілька сотень молодих людей спортивної статури (так звані "тітушки").

Сутички з представниками "Національного корпусу" виникли під Московським мостом. При цьому активісти націоналістичних організацій похвалилися масовим побиттям "тітушок".

Тим часом у Twiter з'явилося відео розгону акції проти перейменування проспекту. На відео видно, як активісти націоналістичних організацій допитують одного з учасників акції.

Чоловік на камеру визнає, що йому заплатили за участь в акції проти перейменування проспекту Ватутіна в Києві. За його словами, організатори акції заплатили 40 гривень.

Слід нагадати, що партію "Соціалісти", під прапорами якої проходила ця акція, очолює екс-міністр закордонних справ уряду Миколи Азарова Леонід Кожара.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...