"У Нижньому Новгороді надзвичайно важко": Журналіст з Індії поскаржився на неосвіченість росіян (відео)

Якщо в Москві Вішну Псараду ще вдавалося знайти людей із знанням англійською, то в регіонах справи виявилися зовсім кепськими.

Вішну Псарад. Фото: скріншот з відео.

Журналіст популярного індійського видання The New Indian Express Вішну Псарад поскаржився на незнання росіянами англійської мови. Про це журналіст, який приїхав в Російську Федерацію, щоб висвітлювати події Чемпіонату світу з футболу 2018, в бесіді з кореспондентом одного з російських видань, передають Патріоти України.

"Так, люди тут справді не говорять англійською. Ми, журналісти, приїхали сюди, щоб писати не тільки про футбол, але й про країну і людей, які тут живуть. Складно це робити, тому що місцеві жителі не володіють англійською, а я не володію російською... Дуже важко знайти контакт, і мені досить проблематично дізнатися їх думку про різні речі", - сказав Псарад.

Крім того, він звернув увагу на те, що в регіонах цієї країни дуже складно знайти людину, що володіє будь-якою іноземною мовою. "Звичайно, в Москві деякі люди розмовляють англійською, але в таких містах, як, наприклад, Нижній Новгород виконувати свою роботу стає надзвичайно важко", - резюмував індієць.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...