У Полтаві повісився офіцер ЗСУ

Загиблого знайшла на балконі його мати, яка викликала швидку допомогу і повідомила про трагедію в поліцію.

Ілюстрація:www.knews.kg

У Полтаві покінчив життя самогубством 40-річний старший лейтенант в/ч В 2095. Про це повідомили в Полтавському зональному відділі військової служби, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Чоловік був знайдений повішеним 3 лютого о 17 годині на балконі квартири. Загиблий був командиром зенітної батареї, був призваний в армію по мобілізації в березні 2015 року Полтавським райвійськкоматом і направлений служити в Запорізьку область, звідки його було відряджено в зону АТО.

28 січня 2016 року він самовільно залишив свою військову частину і зник в невідомому напрямку.

Офіцера знайшла на балконі його мати, яка викликала швидку допомогу і повідомила про трагедію в поліцію. У службі правопорядку вже почали розслідувати подію.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...