У Приморському райсуді Одеси напали на суддю: Активісти штовхали Деруса руками і ногами, плювали в нього і погрожували

Після інциденту судді стало погано, йому викликали швидку допомогу.

Фото:Таймер

Сьогодні в Приморському райсуді Одеси активісти напали на суддю Анатолія Деруса. Про це пише УНІАН з посиланням на прес-службу суду, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що близько 14.00 в залі судових засідань №222 відбувалося слухання кримінальної справи під його головуванням. Під час засідання в залі "були присутні представники громадськості Поздняков, Сергій Ходіяк та інші особи з відеокамерами, які здійснювали відеозапис судового засідання", повідомили в прес-службі.

Після оголошення перерви суддя пішов на інше судове засідання. Активісти пішли за Дерусом. По дорозі вони штовхали суддю в спину руками і ногами, "плювали в нього, при цьому провокуючи його, висловлювали на його адресу погрози, чинили тиск", повідомили в прес-службі.

Відзначається, що за неофіційними даними, активісти були в балаклавах. У прес-службі додали, що ці події відбувалися в присутності свідків, а також адвоката і прокурора. Повідомляється, що після інциденту Дерусу стало погано, йому викликали швидку допомогу.

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...