У росіян проблеми: Через бої в районі ДАП розпочалася пожежа в Спартаку, де розташовуються чималі сили противника

По лінії Авдіївка-Ясинувата активізувався бій зі зміщенням до Спартака із застосуванням стрілецької зброї, мінометів, РПГ.

В районі Спартака Донецької області зафіксували спалах. Про це місцеві жителі повідомляють в соцмережі ВКонтакте, передають Патріоти України.

"Донецк. По линии Авдеевка-Ясиноватая активизировался бой со смещением к Спартаку и на восточную сторону от поста ГАИ, применяется стрелковое оружие, минометы, РПГ. На самом посту ГАИ активных боевых действий на данный момент нет. Район Спартака – фиксируется возгорание" - йдеться в повідомленні.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...