У Слов'янську взялися ремонтувати дорогу, яка торік вже пройшла "капітальний" ремонт за 1 млн (фото)

У 2016 році капітальний ремонт дороги по вулиці Торговій здійснювався однією з приватних компаній. Вартість робіт була оплачена з бюджету міста.

Відремонтована торік дорога знову потребує поточного ремонту. Фото:https://www.6262.com.ua/У Слов'янську знову ремонтують дорогу по вулиці Торговій (колишня Фрунзе), яка вже була капітально відремонтована у 2016 році. Про це свідчать фотографії, зроблені 23 квітня автором міської петиції про з'ясування причин руйнування капітально відремонтованих у 2016 році доріг, волонтером руху "Сильні громади" Віталієм Журавльовим, передають Патріоти України з посиланням на 6262.

У 2016 році капітальний ремонт дороги по вулиці Торговій здійснювався однією з приватних компаній. Вартість робіт з капітального ремонту була оплачена з бюджету міста та склала 1 мільйон 141 тисячу гривень. Проте цьогоріч, як видно з фотографій, дорога вже потребує поточного ремонту.

У відповіді до петиції мер Слов'янська Вадим Лях, відповів, що у міськраді було проведено засідання, на якому було підтримано вимогу автора петиції "з'ясувати причину руйнувань дорожнього полотна тих ділянок доріг, на яких був виконаний капітальний ремонт у 2016 році".

Проте у відповіді йдеться про руйнування дороги на вул. Короленка, про Торгову - ані слова.

"Дуже складні погодні умови в осінньо-зимовий період 2016-2017рр. призвели до часткового передчасного руйнування дороги. В березні місяці поточного року було проведено обстеження дорожнього покриття по вул. Короленка за участю замовника робіт, виконавця робіт та представника технічного нагляду за роботами з капітального ремонту дорожнього покриття вулиці.

За результатами обстеження вирішено, що виконавцю робіт необхідно виконати роботи з відновлення зруйнованого асфальтобетонного покриття вул. Короленка", - йдеться у відповіді Ляха.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...