"В вопросе заложена путаница": Мер Слов'янська відмовився розповісти, як він ставиться до Росії (відео)

Мер Слов'янська Донецької області Вадим Лях не зміг чітко відповісти на запитання журналістів про те, як він ставиться до Росії.

Вадим Лях. Фото: Деловой Славянск.

Мера попросили відповісти на питання, на яке нещодавно відповіли люди міста в опитуванні, проведеному соціологами. Опитування стосувалося ставлення до РФ, передають Патріоти України.

Міському голові було запропоновано вибрати з варіантів: «дуже тепло», «тепло», «нейтрально», «холодно», «дуже холодно», «важко відповісти». Вадим Лях замість відповіді почав міркувати про постановку питання.

Зокрема, він сказав, що в питанні закладена плутанина. «Що це - ставлення до Путіна, до уряду Росії, до людей, до країни? Для мене не цілком очевидно, як відповідати », - сказав мер, додавши, що ненависті до людей у нього немає. Також міський голова нагадав, що Україна і Росія завжди будуть сусідами, передає Etcetera. «Правителі підуть, держава залишиться і буде сусідською, як було. А з сусідами потрібно налагоджувати добросусідські відносини», - підсумував Вадим Лях.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...