У Запоріжжі сталася потужна пожежа в лазні, людей рятувальники знімали з вікон (відео)

Найвірогіднішою причиною займання називають закорочення у мережі.

Пожежа. Фото: postfactum.ks.ua

У Запоріжжі з охопленої полум'ям лазні витягли три десятки людей. Про це йдеться в сюжеті ТСН, повідомляють Патріоти України.

Відпочивальників знімали із вікон і навіть з сусідньої будівлі, куди вони вилізли, аби не задихнутися. Минулося без потерпілих. Найвірогіднішою причиною займання називають закорочення у мережі.

Вогонь в оздоровчому закладі спалахнув увечері, коли там було повно відвідувачів. Полум'я та ядучий дим швидко розповсюдились по першому поверху. Люди, які відпочивали вище, виявились заблокованими у вогняній пастці. Щоб врятувати їх, пожежники задіяли драбини. Минулося без потерпілих.

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...