Стали відомі причини масштабної пожежі у запорізькому хостелі (фото)

Нещастя міг спричинити включений камін чергового.

Фото:сайт Запоріжжя 061

У Запоріжжі в ніч на понеділок, 2 жовтня, в одному з хостелів сталася пожежа, в результаті якої загинули п'ятеро людей. Про це повідомляє прес-служба ДСНС, передають Патріоти України.

"По вул. Жуковського, 36, о 2:46 2 жовтня в двоповерховій будівлі хостела площею 200 кв. м на другому поверсі виникла пожежа. О 4:15 пожежу ліквідовано на площі 100 квадратних метрів. На місці пожежі виявлено тіла 4 загиблих, 1 людина померла в лікарні", - наголошується в повідомленні.

Пожежникам вдалося врятувати 5 людей, в тому числі 8-річну дитину, їх госпіталізували. За даними місцевих ЗМІ, однією з причин пожежі міг стати включений камін чергового.

Про кричущі порушення пожежної безпеки в будівлі, виданню Обозреватель розповіла начальник прес-служби ДСНС в Запорізькій області Юлія Баришева. За її словами, люди не могли вийти з будинку, оскільки на вікнах були встановлені ґрати. Крім того, в процесі ліквідації пожежі з'ясувалося, що найближчий пожежний гідрант, який знаходився на відстані 20 м від місця НП, був демонтований.

Також є інформація, що заклад взагалі працював нелегально.

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...

"Погіршення ставлення не помітив": Український футболіст розповів, що його найбільше здивувало після переїзду в Польщу

неділя, 5 травень 2024, 12:59

Український футболіст Лехії Максим Хлань поділився враженнями від проживання в Польщі, передають Патріоти України. Цього сезону Максим запалює у Першій лізі Польщі. У суботу, 4 травня, 21-річний півзахисник відзначився у ворота Тихи, оформивши свій вос...