У Зеленського назвали ТОП-5 проблем, які хвилюють українців (інфографіка)

Перше місце зайняла проблема війни на Сході України.

Зеленський пообіцяв вирішити "усі головні проблеми". Ілюстрація: соцмережі.

Команда кандидата в президенти України Володимира Зеленського підвела проміжні підсумки визначення основних проблем, які хвилюють українців, передають Патріоти України.

«Ми проаналізували ваші відповіді і ВЖЕ використовуємо їх для актуалізації нашої програми. Незабаром покажемо вам результат. А поки представляємо рейтинг проблем, які ми обов'язково вирішимо», - йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці в facebook.
Перше місце зайняла проблема війни на Сході України - 17,8% зазначили важливість цього. 15,9% українців згадали проблему низького рівня зарплат і пенсій. Боротьба з корупцією посіла третє місце - 13,3%. На четвертому місці - проблема цін на комунальні послуги. П'яте місце посіла проблема рівня медичного обслуговування.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...