"Убивцю на нари! Смерть тітушкам!": Крисіну на виході із суду влаштували коридор ганьби та заплювали (фото, відео)

Як відомо, після трьох років судового розгляду Шевченківський райсуд Києва засудив до 4 років позбавлення волі умовно керівника групи "тітушок" Юрія Крисіна за причетність до вбивства журналіста газети "Вісті" В'ячеслава Веремія.

Крисіна під будівлею суду зустрів обурений натовп. Фото:скрін відео

Після закінчення засідання Дарницького районного суду Києва, обурені активісти влаштували "коридор ганьби" Юрію Крисіну, якого обвинувачують в катуванні журналіста В'ячеслава Веремія. Про це написала у своєму Fаcebook волонтер Ольга Решетілова, передають Патріоти України.

Скандальний керівник "тітушок" вийшов із зали суду лише в супроводі правоохоронців. На виході його зустріли активісти націоналістичних громадських організацій "С14" і "Національний корпус", які штовхали і плювали в Крисіна.

"Я іноді так шкодую, що не пішла вчитися, скажімо, в Карпенка-Карого і не стала режисером чи сценаристом.

Оця сцена, коли Крисін чекає на зупинці маршрутку, а довкола нього мовчазні оператори з камерами. І Крисін нервово спльовує. І думаю, ці хвилини до приїзду маршрутки для нього вічність. І мабуть, йому так хочеться розбити всі ці камери і планшети. А ззаду вже насуває натовп! А здалеку вже чується "Убивцю на нари! Смерть тітушкам!".

І ось нарешті під'їжджає рятівний богдан! Крисін поняття немає куди він їде - йому головне зараз звалити куди-небудь. І він в нього заскакує під супровід камер і офігівші погляди пасажирів! Двері закриваються, богдан від'їжджає, все, цей жах скінчився...

Блять! Червоне світло! Богдан зупиняється, його оточує натовп: "Убивцю на нари! Смерть тітушкам!"

Ще 60 секунд персонального пекла Крисіна. Це Оскар!" - написала волонтер.

Як відомо, після трьох років судового розгляду Шевченківський райсуд Києва засудив до 4 років позбавлення волі умовно керівника групи "тітушок" Юрія Крисіна за причетність до вбивства журналіста газети "Вісті" В'ячеслава Веремія.

Веремій був убитий біля Михайлівській площі у Києві в ніч на 19 лютого 2014 року, в розпал сутичок з майданівцями. За версією слідства, безпосередньо вбивство журналіста здійснив житель Горлівки (Донецька область) Джалал Алієв. Суд у справі про вбивство Веремія проходив у закритому режимі.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...