Учасниця бойових дій у Чечні та депутат "Єдиної Росії" прийшла на зустріч з виборцями "під шафе" через сімейну трагедію (відео)

У мережі не повірили, що директор дитсадка Світлана Ігошина була на війні, але це виявилося достовірним фактом

Світлана Ігошина. Фото: ok.ru

Депутат міста Дегтярськ від "Єдиної Росії", завідуюча дитсадка Світлана Ігошина прийшла на зустріч з виборцями "під шафе" через особисту трагедію у сім'ї. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Знак".

На зустрічі були 10-12 людей, у більшості пенсіонери-сусіди. Ігошина пояснила, що дійсно випила медикаменти та алкоголь через сімейну трагедію. "Да, я не стесняюсь этого - я выпила за афганское братство, так как имею на это полное право, я прошла Чечню. У меня дома произошли трагические события. И вообще я не хотела идти на эту встречу, но оппоненты меня разозлили, и я была вынуждена на нее пойти", - сказала Ігошина.

У мережі пишуть: слова жінки "Я прошла войну и плохого не предложу" під час агітації за свою партію, дуже розсмішили. Люди в це не повірили. Але, як виявилося, Світлана і насправді пройшла війну: з 1995 року вона добровольцем була на військовій службі у Чечні, брала участь у бойових діях, має посвідчення учасника бойових дій, нагороджена медаллю "За службу на Северном Кавказе". Світлана до цього була фельдшером, а зараз є завідуючою дитсадка. Про це повідомляють офіційні сайти міста.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...

На вихідні в Україні буде тепло та комфортно: Синоптики уточнили прогноз погоди на 11-12 травня

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:20

У найближчі вихідні в кількох областях України пройдуть незначні дощі, в деяких регіонах слід чекати заморозків на поверхні ґрунту, а в день на всій території країни буде помірно тепло, повідомляє Укргідрометцентр. . У суботу, 11 травня, на Чернігівщи...