"Українська влада провокує на відповідь": Діана Гурцкая заступилася за Лоліту

Російська співачка назвала заборону на в'їзд до України Лоліті Мілявській «нелюдським вчинком».

Діана Гурцкая. Фото: Звездный журнал.

Діана Гурцкая, відома російська і грузинська співачка, розкритикувала дії українських властей, які заборонили Лоліті Мілявській в'їжджати на територію України, пишуть Патріоти України з посиланням на Комсомольську правду.

Гурцкая назвала це «нелюдським вчинком». Потрібно відзначити, що таку ж фразу співачка застосовувала, коментуючи заборону на в'їзд в Україну для Юлії Самойлової.

«Абсолютно нелюдський крок. Українська влада, як мені здається, домагається відповіді, якою б обмежувалися права українських артистів, які гастролюють в Росії. Ми не повинні піддаватися на цю провокацію», заявила артистка. За її словами, вона хоче підтримати Лоліту як співачку і як матір.

«Я переживаю за Лоліту. Знаю, як вона піклується про дочку і любить її. Виявляється, кілометри і дороги не найскладніше. Що повинно бути в голові людей, які побачили в Лоліті загрозу безпеці?», підкреслила Діана Гурцкая.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...