Узяли в оренду: Чому поліція штурмувала офіс Зеленського

Партнер шоумена розповів, що офіс у них хочуть віджати люди, що знаходяться зараз за кордоном.
У Києві штурмували офіс Зеленського. Фото: скріншот з відео.

Колишній акціонер "Кварталу 95" Борис Шефір переконує, що офіс, який поліція штурмувала у Києві, не має жодного стосунку ані до Володимира Зеленського, ані до його політичної партії. Щоправда, за його словами, співвласницею приміщення є дружина шоумена, передають Патріоти України.

Раніше повідомлялося, що 11 січня у Києві поблизу станції метро "Льва Толстого" до офісу лідера "Кварталу 95" і ймовірного кандидата у Президенти України Володимира Зеленського вдерлися силовики. Як згодом з’ясувалося, це офіс належить колишньому акціонеру "Кварталу" Борису Шефіру та дружині Зеленського. За словами продюсера, придбали вони його близько двох років тому.

"Він за законом належить нам. Ми їм не користувалися, тому що нас не пускали люди спортивної зовнішності. Ми не стали з ними воювати. Тому, ми вирішили передати його в оренду Нацполіціі. Тепер там законно розташується Нацполіція на правах оренди", – розповів він у коментарі ресурсу "Вести".

Партнер Зеленського переконує, що офіс у них хочуть віджати люди, що перебувають за кордоном. "Цей офіс належить приватним особам і жодного стосунку до Володимира Зеленського та його партії не має", – наголосив Шефір.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...