Узяли в оренду: Чому поліція штурмувала офіс Зеленського

Партнер шоумена розповів, що офіс у них хочуть віджати люди, що знаходяться зараз за кордоном.
У Києві штурмували офіс Зеленського. Фото: скріншот з відео.

Колишній акціонер "Кварталу 95" Борис Шефір переконує, що офіс, який поліція штурмувала у Києві, не має жодного стосунку ані до Володимира Зеленського, ані до його політичної партії. Щоправда, за його словами, співвласницею приміщення є дружина шоумена, передають Патріоти України.

Раніше повідомлялося, що 11 січня у Києві поблизу станції метро "Льва Толстого" до офісу лідера "Кварталу 95" і ймовірного кандидата у Президенти України Володимира Зеленського вдерлися силовики. Як згодом з’ясувалося, це офіс належить колишньому акціонеру "Кварталу" Борису Шефіру та дружині Зеленського. За словами продюсера, придбали вони його близько двох років тому.

"Він за законом належить нам. Ми їм не користувалися, тому що нас не пускали люди спортивної зовнішності. Ми не стали з ними воювати. Тому, ми вирішили передати його в оренду Нацполіціі. Тепер там законно розташується Нацполіція на правах оренди", – розповів він у коментарі ресурсу "Вести".

Партнер Зеленського переконує, що офіс у них хочуть віджати люди, що перебувають за кордоном. "Цей офіс належить приватним особам і жодного стосунку до Володимира Зеленського та його партії не має", – наголосив Шефір.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...