В "ДНР" окупанти вимагають прикрашати прапорами "молодої республіки" навіть найменші торгові точки

Порушників карають штрафами і проблемами з "владою".

Прапор "ДНР" скоро почеплять і на собачій будці. Фото: petrimazepa.com.

На окупованій території Донеччини в останні кілька місяців продавців зобов'язують вивішувати "атрибутику ДНР". Дані про "порушників" вносять до спеціального протокол. Про це написав у Фейсбук журналіст Олександр Чернов, передають Патріоти України.

"Донецьк, Шахтарськ, Єнакієве ... - фактично по всій ДеНеРе останні місяці типу неполітичний "народний контроль" став вимагати від продавців - від ПП на ринку до входів до супермаркетів - обов'язкової наявності "атрибутики ДНР".

Дані про відсутність вносять до спеціального протоколу поряд з іншими "порушеннями". А протоколи передаються до відповідних відділів при виконкомах.

Треба відзначити, що в тому ж Єнакієвому - зараз відкриття торгових точок супроводжується неодмінним вивішуванням денеерівського прапора або, як мінімум, приліпленням-оновленням герба на вході.

А візуальна реклама, як відомо, - найефективніша. Особливо, коли, як це спостерігається в і без того наскрізь зарашеному ДеНеРе - антиреклама повністю відсутня!", - пише Чернов.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...