В КМДА "умили руки": Торговці з ринку Києва спіймали "партизанів Кличка" і влаштували над ними самосуд (фотофакти)

Один з активістів написав, що на території ринку структури, підконтрольні нардепу від БПП Грановскому планують побудувати 11 багатоповерхівок.

Скрін відео

Підприємці, які захищали свої торгові точки від незаконного знесення зловили "тітушок", які приїхали з різних міст для знесення кіосків. Відео про це опублікував активіст Ігор Громов у своєму Fаcebook, зазначають Патріоти України.

"Прийом тітушні на території будівельного ринку (вул. Ревуцького, метро Харківська). Пачки грошей в кишені. За день кожному гопнику платили по тисячі гривень. Основна група - з Дніпропетровської області. Знайшли близько 30 копій паспортів", - йдеться в коментарі до відео.

Один із затриманих розповідає, що він приїхав з Кременчука. Також на відео видно як кілька молодих людей лежать на землі з розбитими обличчями.

Ігор Громов пише, що на території ринку структури підконтрольні нардепу від БПП Грановскому планують побудувати 11 багатоповерхівок. Активіст повідомив, що на території автомийки прямо на будівельному ринку, де били підприємців, знайшли копії паспортів тітушок.

"Гопники базувалися прямо на території мийки, всього близько 40 осіб, в основному привезені з Дніпропетровської області", - пише активіст. Відео з затриманими тітушками опублікував і народний депутат Семен Семенченко. "Затримані тітушки розповідають хто і скільки їм заплатив. Всі передані поліції", - пише він. Семеченко також додав, що "отримана інформація про затримання ще одного автобуса з найманцями. Відео рекомендується до перегляду всім, хто хоче за гроші корупціонерів і забудовників бити українців. Кар'єра тітушки небезпечна і важка".

Інші активісти пишуть, що тітушки "відгребли" по повній за те, що били підприємців.

Як повідомлялося раніше, внаслідок зіткнень на ринку "Харківський" в Києві постраждали шість людей. Про це повідомила поліція Києва з посиланням на лікарів.


Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...