В одному з куренів Запорізької Січі на Хортиці сталася пожежа (фото)

Підрозділи ДСНС спрацювали вчасно та запобігли розповсюдженню вогню на більш значну площу. Обставини та причини пожежі з'ясовуються.

Пожежу встигли вчасно локалізувати. Фото:http://www.unn.com.ua/

У понеділок, 8 травня, на острові Хортиця в Запоріжжі сталася пожежа. Вогонь спалахнув в історичному комплексі Запорізька Січ. Про це повідомила прес-секретар ГУ ДСНС в Запорізькій області Юлія Баришева, передають Патріоти України з посиланням на УНН.

"Пожежа сталася о 15:23, загорівся один з куренів виставкового комплексу, завдяки злагодженій роботі співробітників ДСНС пожежу вчасно було локалізовано", — повідомила представниця ДСНС.

Як повідомляли очевидці, вітер дув в інший бік, тому музей серйозно не постраждав. За попередньою інформацією ЗМІ, все цінне співробітники заповідника встигли винести з палаючого приміщення.

Керівник Історичного комплексу Максим Остапенко зазначив, що підрозділи ДСНС спрацювали вчасно та запобігли розповсюдженню вогню на більш значну площу. Обставини та причини пожежі з'ясовуються.

На місці зайняті 25 чоловік особового складу рятувальників і 5 одиниць спецтехніки.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...