В "Укрпошті" очікується нова реформа, що стосується поштових марок

Голова ДП каже, що це займе шість місяців.

Поштові марки. Фото: соцмережі

"Укрпошта" доведе кількість тарифів на поштові марки до відповідності з європейськими стандартами. Тим самим буде спрощено процес наклеювання марок для клієнтів. Про це розповів гендиректор ДП "Укрпошта" Ігор Смілянський, повідомляє кореспондент ЦТС. Новину передають Патріоти України.

«Ми хочемо спростити тарифи на марки і замість того, щоб люди клеїли по сім марок на конверти і займалися аплікацією, щоб було чотири поштових тарифи, як це прийнято в Європі. Мені сказали, що це займе шість місяців. Причому ми повинні пройти ще цілий ряд узгоджень з різними органами», - розповів Смілянський.

Крім того, говорячи в цілому про пріоритети компанії на 2017 рік, гендиректор «Укрпошти» вказав, що це будуть: корпортатізація, реформування компанії і розробка правил гри у сфері поштового зв'язку.

Раніше повідомлялося, що міжнародна аудиторська та консалтингова компанія PricewaterhouseCoopers проведе аудит за міжнародними стандартами фінансової звітності ДП «Укрпошта» за 2015-2016 роки. Очікується, що аудит звітності дозволить вивести підприємство на новий рівень прозорості і дасть можливість залучити міжнародне фінансування.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...