В Ужгороді сталася пожежа у найвищому житловому будинку міста (фото)

На щастя, загиблих і травмованих немає.

Фото:прес-служба ДСНС

В Ужгороді у 16-поверховому житловому будинку на вул Богдана Хмельницького сталася пожежа. Про це повідомляють в прес-службі ДСНС, передають Патріоти України.

Повідомляється, що загорілося сміття в технічному приміщенні на верхньому поверсі будинку.

"Для ліквідації пожежі до місця були направлені пожежні 14-ї і 15-ї державних пожежно-рятувальних частин. Всього працювало 28 чоловік особового складу, 4 одиниці основної, 1 спеціальної та 3 одиниці допоміжної техніки", - говорять в прес-службі.

Також в ДСНС додали, що о 9:40 пожежа була локалізована і о 10:07 ліквідована повністю. Загиблих і травмованих під час пожежі немає.

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...