Васильківська трагедія: Водій-вбивця дітей повністю визнав свою провину

23-річний чоловік дуже шкодує, що через нього загинули діти.

Васильківський водій-вбивця дітей повністю визнав свою провину. Фото: Обозреватель.

Водій "ВАЗу", який 4 червня на смерть збив двох дівчаток у Василькові Київської області, повністю визнав свою провину. Про це повідомила речник Васильківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Київській області Юлія Швидка, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За її словами, 23-річний чоловік визнав, що перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння, при цьому рівень алкоголю в його крові становив 1,8 проміле.

"Водій заявив, що не боїться сісти у в'язницю, і дуже шкодує, що через нього загинули діти", - розповіла Швидка.

23-річний водій автомобіля-вбивці. Фото: соцмережі.

Правоохоронці заявили, що проводиться низка експертиз, які також допоможуть встановити, з якою швидкістю рухався водій "ВАЗу". Розслідуванням цієї ДТП займається слідчий відділ ГУ НП у Київській області.

Нагадаємо, поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього рух, що призвело до смерті), санкція якої передбачає до 12 років позбавлення волі.

Як повідомляли Патріоти України, у місті Васильків відбулися похорони двох школярок, які загинули в ДТП 4 червня.

Також повідомлялося, що розлючений натовп людей намагався вчинити самосуд над водієм "ВАЗу", який збив дівчат.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...