"Важко дивитись, як зовсім юні хлопці віддають життя за нашу Батьківщину": На Полтавщині нагородили воїнів АТО та родичів загиблих бійців (відео)

Були озвучені трагічні історії Героїв, які загинули на війні з терористами

Скрін відео

У Миргороді відбулася урочиста церемонія нагородження орденом “Народний герой України”. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Лтаву".



Волонтерську відзнаку отримали військовослужбовці та родичі загиблих українських захисників - учасників АТО. Всього вручили 12 орденів. По всій Україні з нагороджених бійців третина їх отримала посмертно.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...