Вдало пройшов переатестацію: екс-беркутівець, підозрюваний в побитті активістів Майдану, і далі працюватиме в поліції (відео)

Апеляційний суд Києва відмовився задовольнити клопотання прокуратури про звільнення Дмитра Страшка.

Дмитро Страшок і далі працюватиме в поліції. Фото: скрін відеоКолишній боєць київського "Беркута" Дмитро Страшок, якого підозрюють у побитті активістів Євромайдану, далі буде працювати в поліції. Про це йдеться в сюжеті ТСН, інформують Патріоти України.

Апеляційний суд Києва відмовився задовольнити клопотання прокуратури про звільнення бійця. Слідство триває і прокурор вважає, що Страшок може впливати на свідків і підробити докази по справі.

Чоловік підозрюється в тому, що 23 січня 2014 року в Кріпосному провулку Києва в складі 2 роти "Беркута" напав на автобус майданівців, побив їх і підробив рапорт про інцидент. Після цього він вдало пройшов переатестацію в поліцію.

"Мандрівка" стала фатальною: Із Тиси витягнули тіла двох чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 11:28

Тіла двох чоловіків у річці Тиса виявили учора ввечері під час патрулювання прикордонники відділу "Тячів" Мукачівського загону, передають Патріоти України. Деталі: До місця події викликали рятувальників ДСНС та співробітників поліції. Через високі поро...

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...