Вдарив 10 разів ножем власного дворічного сина: На Рівненщині розігралася кривава драма (відео)

Навіть через 6 годин після події в крові чоловіка виявили 1,9 проміле алкоголю.
Батько вдарив ножем власного сина. Ілюстрація: соцмережі.

У селі Обарів Рівненської області ввечері 11 травня п'яний чоловік завдав понад 10 ножових поранень своєму дворічному синові. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, передають Патріоти України.

"Увечері 22-річний чоловік розпивав спиртні напої з 45-річним батьком, а дитина гралася поруч. В подальшому між чоловіками виник конфлікт, який переріс у штовханину, в ході якої молодший схопив ножа і намагався ним вдарити батька. Дворічний хлопчик злякався таких дій дорослих і почав сильно плакати. Батько, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, накинувся на сина і наніс понад десять ударів ножем у тулуб, шию та кінцівки", - повідомляють в поліції.

Також наголошується, що навіть через 6 годин після події в крові чоловіка виявили 1,9 проміле алкоголю. 20-річна мати хлопчика під час події нібито забирала старшого сина з дитячого садка. Її знайшли в Рівному п'яною, але без дитини. Трирічного хлопчика вдалося знайти у знайомої сім'ї.

Зловмисник затриманий. За фактом події відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України.

Журналіст Інна Білецька в своєму Facebook повідомляє, що постраждала дитина знаходиться в реанімації. "Зараз Саша в реанімації з десятьма ножовими поранення. Саша бореться за життя. Ніж задів плевру. Це той хлопчик, якого вже показували по телевізору. Бо мама залишала його самого вдома, коли Саші був рік. На кілька днів зачиняла одного в квартирі", - пише вона.

Старший брат хлопчика знаходиться в будинку дитини.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...