Вдруге українофобський туризм вже не задався: У Львові затримали трьох поляків, які намагались підпалити фаєри на Цвинтарі орлят

Охорона кладовища вчасно помітила на території цвинтаря трьох молодиків із сумкою, у якій провокатори принесли великі фаєри.
Личаківське кладовище у Львові. Фото: Вікіпедія.

У четвер на Личаківському кладовищі затримали трьох польських студентів, які намагались підпалити фаєри на одному із полів цвинтаря. Про це повідомив заступник міського голови Львова із питань розвитку Андрій Москаленко, передають Патріоти України.

"Провокаторів затримали неподалік польських військових поховань. Директор Личаківського кладовища повідомив, що після затримання охороною кладовища одразу було викликано працівників поліції та СБУ. Провокаторів буде передано правоохоронним органам для вчинення дій згідно з чинним законодавством", — повідомив Андрій Москаленко.

Він уточнив, що охорона кладовища помітила на території цвинтаря трьох молодиків із сумкою, у якій провокатори принесли великі фаєри. Студентів затримали у той час, коли вони намагались підпалити їх.

Затриманими виявились громадяни Польщі віком 22, 24 та 26 років. Правоохоронці вилучили два використаних фаєри, зараз встановлюються обставини події. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) КК України. Як повідомлялося, 4 листопада польські ультрас проникли на Цвинтар орлят у Львові і запалили фаєри.проникли на Цвинтар орлят у Львові і запалили фаєри.

Джерело: Zaxid.net

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...