"Веселий" подарунок терористам: У "ЛНР" під час святкування Дня автомобіліста згоріли автобуси

Масштабна пожежа сталася на території підприємства

Місто Красний Луч. Фото: 24tv.ua

Днями у тимчасово окупованому місті Хрустальний (Красний Луч) на території автопідприємства по вул. Сімферопольській сталася масштабна пожежа. Під час пожежі постраждали кілька одиниць громадського транспорту. За інформацією аналітичного відділу ГІ "Права Справа", пожежа на території підприємства співпала зі святкуванням у самопроголошеній "ЛНР" професійного свята – Дня автомобіліста і працівника дорожнього господарства, повідомляють Патріоти України.

30 жовтня глава "ЛНР" Ігор Плотницький офіційно поздоровив автомобілістів та працівників дорожнього господарства зі святом. У соціальних мережах місцевих жителів попередили, що в місті можуть спостерігатися перебої з рухом деяких маршрутів, включаючи міжміські. Зокрема, проблеми можуть бути на рейсах Хрустальний (Красний Луч) – Штерівка – Іванівка і Хрустальний (Красний Луч) – Сніжне. Також можуть виникнути труднощі з маршрутом №118.

Як повідомлялося раніше, 29 жовтня у тимчасово окупованому Первомайську на території індустріально-педагогічного технікуму (колишнє ПТУ №31) за адресою: вул. Потьомкіна, 39 стався вибух складів бойовиків з БК. За попередньою інформацією, внаслідок вибуху складів з БК був знищений комплекс Р-330 "Житель".

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...