В'язниця за ним плаче: У Києві спіймали арбітражного керуючого з мільйонним хабарем (фото)

Отримані гроші чоловік заховав у власному гаражі.


Затримання хабарника. Фото:http://www.npu.gov.ua/

За передачу у власність майна збанкрутілого товариства, його розпорядник вимагав мільйонний хабар. Арбітражного керуючого затримали за місцем роботи. Отримані гроші чоловік заховав у власному гаражі. Йому загрожує до 12-ти років ув'язнення. Про це повідомляє департамент захисту економіки Національної поліції України, зазначають Патріоти України.

В рамках кримінального провадження, відкритого прокуратурою Київської області, працівники Департаменту захисту економіки Національної поліції зібрали матеріали щодо протиправної діяльності арбітражного керуючого.

Відповідно до чинного законодавства, у разі банкрутства юридичної особи судом призначається арбітражний керуючий, який управляє та розпоряджається майном банкрута. Також керуючий може самостійно проводити аукціони.

Під час проведення санкціонованих обшуків гаражного боксу та за місцем його мешкання правоохоронці вилучили не тільки грошові кошти у сумі 1,2 мільйони гривень, а й пістолет, автомат та набої до зброї.

Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Згідно санкції статті 368 частини 4 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу Україні на арбітражного керуючого очікує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8-ми до 12-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...