Вілкуловські "аватари": У мережі вирахували, звідки взялися "тітушки", що влаштували бійню в Дніпрі (фото, відео)

Більшість "тітушок" є учасниками дніпровського фітнес-клубу "Аватар".

Вілкуловські "аватари". Скріншот.

Більшість "тітушок", які під прикриттям поліції побили 9 травня в Дніпрі ветеранів АТО, є учасниками місцевого фітнес-клубу "Аватар". Про це на своїй сторінці в Facebook написав волонтер Родіон Шовкошитний, передають Патріоти України.

"Джоболди (тітушки), які в Дніпрі під керівництвом "мусорської шобли" побили АТОвців, які через бездіяльність тих же "мусорів" намагалися самі зняти заборонені законом України комуністичні ганчірки, багато хто з них з одного фітнес клубу. Фітнес клубу "Аватар", - написав він.

Також Шовкошитний зазначає, що ядром банди "тітушок", судячи з їхньої поведінки, були бійці змішаних єдиноборств.

Крім того, в банді були помічені поліцейський і колишній боєць АТО.

Також активісти виставили фото поліцейського, який командував "тітушками".

"Фото поліцейського, який командував "тітушками" в Дніпрі. Велике прохання максімальний ретвіт. Україна повинна знати цього "хероя", - написав Микола Сура.

Нагадаємо, раніше генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що в результаті подій в Дніпрі 9 травня ідентифіковані 8 "тітушек", які напали на учасників АТО, всі вони були затримані і будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...