Він бився за Україну: Слов'янськ на колінах прощався з земляком, загиблим у зоні АТО (фотофакт)

Провести в останню путь захисника України прийшли бойові побратими з 54-ї окремої мобільної бригади ЗСУ, представники міської влади, активісти, волонтери та місцеві жителі. У загиблого героя залишилися батько і неповнолітній син.

Прощання з Героєм у Слов'янську. Фото:http://vchasnoua.com/

Сьогодні, 22 серпня, жителі Слов'янська попрощалися з земляком Миколою Колосовським, загиблим 19 серпня під час виконання бойового завдання в селі Троїцьке Ясинуватського району Донецької області. Старшому сержанту було всього 38 років. Про це пише сайт Вчасно, передають Патріоти України.

Провести в останню путь захисника України прийшли бойові побратими героя з 54-ї окремої мобільної бригади ЗСУ, представники міської влади, активісти, волонтери та місцеві жителі.

Всі згадували загиблого теплими словами, відгукуючись про нього як про справжнього бійця, вірного друга і надійного товариша. Навіть ті, хто особисто не був знайомий з Миколою, не могли стримати сліз і дякували йому за безцінну жертву.

За словами побратимів, старший сержант Колосовський був саме тим, на кого можна було покластися в будь-якій ситуації - і на передових позиціях, і в тилу.

"Коля був справжнім патріотом, героєм, другом, братом. З ним ми провели чимало днів і ночей на цій війні, - згадує бойовий товариш загиблого командир взводу лейтенант Богдан Русіченко. - Велика подяка його батькам за те, що виховали таку людину".

На колінах і під вигуки "Герої не вмирають!" жителі Слов'янська проводили захисника в останню путь. Труна була повністю всипана квітами.

Як стало відомо, механік Микола Колосовський загинув від розриву артилерійського снаряда 121 мм, забороненого мінськими домовленостями. Снаряд розірвався в трьох метрах від бійця, що не залишило йому шансів вижити.

До цього, за словами заступника командира батальйону, останнім часом село Троїцьке обстрілювали лише з мінометів. У Слов'янську у загиблого героя залишилися батько і неповнолітній син.

На вулицях стане суттєво темніше: У Києві починають економити світло через дефіцит електрики у мережі

четвер, 9 травень 2024, 18:50

У Києві через дефіцит в енергосистемі зменшать яскравість усіх ліхтарів у місті, що дозволить досягти загальної економії не менше 20%. Про це 9 травня повідомляє пресслужба КМДА. . Уточнюється, що повністю виключати усі ліхтарі ніхто не буде. Завдяки ...

Вражаюче відкриття! Астрономи виявили рекордну за розмірами планету, в понад чотири рази більшу за Землю

четвер, 9 травень 2024, 17:56

Астрономи виявили нову планету, яка має щонайменше пару рекордів. Хоча вчені ще багато чого не знають про цей не такий вже й далекий за космічними мірками світ, відомо, що планета перебуває в зоні населеності своєї зірки, а значить, там може бути вода ...