"Він узяв у полон 8 бойовиків "ДНР": Глава Нацполіції Донеччини нагородив добровольця з Маріуполя (фото, відео)

Руслан Пустовойт несе службу на першій лінії оборони, запобігає проникненню диверсійно-розвідувальних груп. Минулого місяця маріупольський розвідник потрапив у засідку під Широкіним та отримав важке поранення.

Руслан Пустовойт та В'ячеслав Аброськін. Фото: прес-служба Нацполіції.

Взаємодію правоохоронців та військовослужбовців ЗСУ в забезпеченні безпеки жителів відзначив очільник поліції Донеччини під час селекторної наради щодо організації роботи на блокпостах. Генерал Аброськін вручив нагороду бійцю 54-го окремого розвідувального батальйону Руслану Пустовойту, який минулого місяця був важко поранений при обороні Маріуполя.

На нараді з керівниками територіальних підрозділів поліції Донеччини були присутні командир 54-го окремого розвідувального батальйону ЗСУ Леонід Іпатенко та боєць, житель Маріуполя, який пройшов Іловайськ, Савур-Могилу та Дебальцеве Руслан Пустовойт. Генерал зазначив, що саме ці люди захищають нашу країну в бою, передають Патріоти України із посиланням на прес-службу Нацполіції Донеччини.

- Вони стоять на передовій, закривають своїми спинами цілі міста. Завдяки їм ми можемо виконувати свою роботу. Зараз тут знаходиться наш друг, бойовий товариш, Руслан Пустовойт. Саме він узяв у полон 8 бойовиків. Дуже приємно, що такі люди є, - зазначив В’ячеслав Аброськін.

Від Головного управління Нацполіції в Донецькій області генерал вручив бійцю годинник. Руслан Пустовойт несе службу на першій лінії оборони, запобігає проникненню диверсійно-розвідувальних груп. Минулого місяця маріупольський розвідник потрапив у засідку під Широкіним та отримав важке поранення. Він щойно повернувся у батальйон після лікування.

- Поліція зберігає правопорядок тут, у містах, а ми несемо службу на нульових точках, аби ворог не зайшов та не порушив цей порядок. Ми робимо одну справу. Поки я буду у змозі боротися, поки буде битися серце, я буду продовжувати захищати країну, - каже чоловік.

На повернення тата чекають двоє дітей, молодшій донці лише 4 роки. Командир батальйону наголосив, що співпраця Збройних Сил України та поліції триватиме, і вручив генералу Аброськіну відзнаку 54-го ОРБ, підкресливши, що нею нагороджують кращих з кращих бойових офіцерів.

- Ми раді виконувати усі завдання, пов’язані із захистом нашої Донеччини, і ми завжди з вами, - сказав Леонід Іпатенко.

Після нагородження маріуполець Руслан Пустовойт розповів, чому він пішов добровольцем на фронт, та про свій шлях у лавах ЗСУ.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...