Власник показує обличчя, канал теж скидає маски: Віктор Медведчук першим прийде на нове шоу "112 Україна"

Перший випуск телепрограми із одіозним політиком вийде 25 серпня о 21:30.

112 Україна вважає Медведчука "великим політиком". Фото: Антикор.

Телеканал "112 Україна" запускає нову програму "Велике інтерв’ю з великим політиком", першим гостем якої стане кум президента Росії Віктор Медведчук. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу каналу.

"На українському телебаченні завжди були заборонені теми та заборонені політики. Але "112 Україна" завжди поза такими заборонами та обмеженнями", – йдеться в прес-релізі.

У прес-службі каналу повідомили, що ведучим проекту стане Павло Кужеєв. Перший випуск телепрограми із Віктором Медведчуком вийде 25 серпня о 21:30.

Раніше журналісти повідомили, що новий генпродюсер телеканалу "112 Україна", якого призначили після зміни власника, пов’язаний із Медведчуком. Крім того, журналістка Наталія Седлецька у Facebook написала, що "112" в односторонньому порядку розірвав співпрацю з Радіо Свобода.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...