Волонтер звинуватила воїнів у підтримці "регіоналів" та участі в "проплачених акціях"

Марина Комарова закликає бійців не йти на мітинги у центрі Києва та не слухати Юлію Тимошенко

Марина Комарова. Фото: "Фейсбук"

Волонтер Марина Комарова звинувачує українських бійців, які виходять на мітинги, у підтримці опозиціонерів та сепаратистів при владі. Про це вона пише на сторінці у "Фейсбуці", повідомляють Патріоти України.

"АТОшники, серьезно? Чтоб к власти пришли те, которые всех участников войны объявят военными преступниками? Вы их риторику забыли? Вы ж не с российскими оккупантами воевали, а карали мирных жителей Донбасса, по их мнению.

Или вы забыли, как доча косатой днюху в Риме роскошно гуляла, пока людей на Майдане расстреливали? А как они вместе шоппингом занимались, пока в Иловайске пацаны гибли, а вся страна выла от боли?

А теперь эта спасительница вас вперед поведет?

А те атошники, кто за деньги едет? Ну не позорьте честь мундира хоть. Я понимаю, всем сейчас тяжело. Но из защитников в "титушки" — это чересчур стремительное падение", - пише Комарова.

Нагадаємо, у ЗМІ активно розповсюдили інформацію, що мітинги 15 листопала є "проплаченою акцією". Але прямі ефіри телеканалів з місця подій показали, що люди прекрасно обізнані та дійсно не хочуть постраждати від неправильних законопроектів.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...