"Вона наше все": Шуфрич встав грудьми за московську зірку, котру не пустили до України

Нардеп від "Опоблоку" вже зареєстрував відповідне звернення до СБУ про скасування заборони в'їзду для скандальної російської співачки.

Нестор Шуфрич. Фото:112.ua

Нардеп Нестор Шуфрич пропонує СБУ скасувати заборону на в'їзд в Україну співачці Лоліті Мілявській, в Раді вже зареєстровано відповідний документ. Про це пише Телеграф, інформують Патріоти України.

Автором документа є народний депутат Нестор Шуфрич (фракція "Опозиційного блоку"). Проект постанови зареєстрований на сайті парламенту 24 квітня, проте тексту документа поки немає.

Як повідомлялося, 23 квітня російську співачку Лоліту Мілявську зняли з потяга в пропускному пункті "Конотоп", оскільки СБУ заборонила їй в'їзд в Україну на три роки за порушення артисткою українського законодавства під час відвідування окупованого Криму через закриті пункти пропуску.

Лоліта Мілявська (Горєлік) народилася в Мукачеві на Закарпатті. До 10 років жила у Львові, в 1985 році закінчила в Росії Тамбовську філію Московського інституту культури.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...