Вражаюча знахідка: На Марсі виявили наскельний малюнок людини, що біжить

Малюнок нагадує стародавні наскальні зображення

На Марсі виявили наскельний малюнок людини, що біжить. Фото: NASA.

За словами фахівця, на фотографії, зробленої марсоходом Curiosity, чітко видно зображення людини, у якого широко розставлені ноги і досить маленька голова, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На фотографіях поверхні Марса, надісланих 29 березня апаратом NASA Curiosity, відомий уфолог Скотт Уорінг виявив наскальний живопис. Уфолог підкреслює, що вже неодноразово на фотографіях, отриманих з поверхні Марса, були виявлені різноманітні предмети, що символізують про існування життя в стародавні часи.

На марсіанської скелі дослідник помітив малюнок, що нагадує стародавні наскальні зображення, знайдені на Землі.

Нова сенсаційна фотографія зроблена марсоходом Curiosity. Цей знімок був вивчений одним провідним американським уфологом, який заявив, що на марсіанській скелі, знятої камерою марсоходу, він побачив малюнок на якому зображена людина. На думку уфолога, на малюнку видно, що біжить людина або гуманоїдних істота.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...