Всю ніч горіла-бухала: В окупованому Первомайську партизани підірвали військову частину терористів "ЛНР"

Очевидці свідчать, що вогонь не могли загасити всю ніч.

Ілюстрація:http://hvylya.net/

Партизани з групи "Тіні" влаштували пожежу у військовій частині окупованого Первомайська. Очевидці свідчать, що вогонь не могли загасити всю ніч. Про це повідомляє у своєму Facebook сєверодонецький активіст Сергій Чуб, передають Патріоти України.

"Всю ніч у Первомайську горіла-бухала військова частина, яка розташована в колишньому кулінарному технікумі ПФ РІПТ. Про те, шо цієї біди захисникам народної республіки наробила відома партизанська група "Тєні" ніхто навіть не має сумніву.

Може хоч тепер людожери відкриють Золотовський транспортний коридор, що мав проходити саме через цей "навчальний заклад"", - повідомив він.

Ухилянти отримають перепочинок? Чому нові штрафи набудуть чинності лише у 2025 році

середа, 1 травень 2024, 11:22

Багато українських чоловіків шоковані розміром штрафів, які нардепи збираються запровадити для тих, хто не з'явиться в ТЦК згідно з повісткою - йдеться про сотні тисяч гривень. Однак згідно із законом ці страшні штрафі набудуть чинності не раніше 2025 ...

Були знайомі? Прокуратура Мюнхена озвучила нові деталі вбивства українських військових росіянином у Німеччині

середа, 1 травень 2024, 10:59

Справу про вбивство росіянином двох українських військовослужбовців у Німеччині разом із місцевою кримінальною поліцією розслідує прокуратура Мюнхена. Вона долучилася до справи через те, що слідчі не змогли повністю виключити політичну мотивацію злочин...