Втік від переляку та придумав байку про цькування собак: "Автомайданівці" влаштували акцію протесту під будинком екс-глави ДАІ Єршова (фото)

Акція триває без будь-яких провокацій, учасники "Автомайдану" розгорнули плакати.

"Автомайдан" влаштував акцію під будинком екс-голови ДАІ. Фото:Facebook

Акція протесту активістів під будинком Єршова почалася сьогодні о 08.00. Сам екс-глава ДАІ знаючи, що до нього їдуть "Автомайданівці", просто втік від громадських об'єднань. Активісти до нього додзвонилися, Єршов обіцяв приїхати, але так і не з'явився в своєму будинку. Про це пише спільнота "Автомайдан" на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

У спільноті Автомайдан в Facebook повідомляється, що замість Єршова до його особняка приїхали дві патрульні машини, які переписали всі номери машин учасників акції, і слідча оперативна група.

"Їм повідомили, нібито ми ліземо через паркан особняка Єршова. Тут взагалі справжній цирк. Коли ми в черговий раз подзвонили Єршову, він заявив, що ми зламали йому камери відеоспостереження, труїли його собак, і його дружина поїде писати на нас заяву", - розповіли активісти.

В кінцевому підсумку Єршов так і не приїхав. Акція триває без будь-яких провокацій, учасники "Автомайдану" розгорнули плакати. Написи на них говорять: "Єршова в штрафбат", "Єршов руки геть від волонтерів", "Автотраси сумують без Єршова" та інші.

Слід додати, що Олександр Єршов подав у відставку в травні 2015 роки після скандального журналістського розслідування "Радіо Свобода", журналісти якого в програмі "Красиве життя головного даішника", розповіли про автопарк з елітних автомобілів сім'ї Єршова, а також відпочинку його дочок.

Мова в сюжеті, зокрема, йшла і про те, що дочки Єршова відпочивають в п'ятизіркових готелях, за півроку можуть відвідати близько десятка елітних курортів в різних куточках світу.

Крім цього, його старша дочка Анастасія в соцмережі опублікувала фото на відпочинку в Каннах в компанії з Періс Хілтон.

Міноборони переглянуло меню для військових: Ось які продукти залишаться в минулому

середа, 15 травень 2024, 18:58

Міністерство оборони України змінило правила годування військових – з каталогу прибрали деякі продукти, але водночас меню суттєво доповнили. Про це йдеться у повідомленні пресслужби відомства. «Наші військові – ключовий фактор оборони країни. Збалансов...

Мобілізація по-новому: Названо хвороби очей, з якими не візьмуть на службу

середа, 15 травень 2024, 18:48

Одним із ключових нововведень закону про мобілізацію став оновлений список вад зору, з якими не беруть на службу в армії. Далі розглянемо всі хвороби очей, з якими не беруть до ЗСУ. Новим законом про мобілізацію скасовано статус обмежено придатного до ...