Втратив будинок та рідну матір: Поки боєць АТО був на фронті, вдома сталася страшна пожежа (відео)

Здатися він собі дозволити не може. Бо у 25 років став єдиною рідною людиною для трьох дітей.
Усе, що залишилося від будинку бійця АТО. Фото: скріншот з відео.

Поки він захищав українців на фронті, сам в одну мить втратив дім і маму. І саме пожежа зробила Олега Ольховського єдиним опікуном для двох менших братів та сестри, передають Патріоти України із посиланням на 24tv.ua.

Вже півтора місяця він розривається між службою державі та службою сім’ї. У будинку відчувається запах гарі, хоча з моменту пожежі минуло вже півтора місяця. Тоді Олег втратив не лише будинок, а й рідну матір. У цей час він був в зоні АТО, а його двоє молодших братів та сестра були у школі.

"Вони йшли зі школи їх обігнала пожарна машина, видно щось димить. Вони думали, що у когось щось горить, вони без печалі йшли нічого собі не підозрювали. Крістіна, найменша сестра зразу почала бігти в хату, бо вона за мамою завжди була. Добре, що були сусіди та тримали, та не пускали їх. Хлопці плакали постійно, ну ще на той момент ніхто не знав, що мама в хаті була", – прокоментував військовослужбовець ЗСУ.

Олег зміг приїхати лише на наступний день. Чому загорівся будинок він і досі не знає. "Стільки проблем зразу навалилося. Хотілось все кинути і все. З військової частини неофіційно відпустили. Це дезертирство – те, що я поїхав", – прокоментував Олег.

Хлопцеві потрібно було організувати похорон, і за малими доглядати, щоб вони нічого з собою не зробили. У тому ж селі на сусідній вулиці Олег орендує житло. Одяг та речі родини під час пожежі згоріли. Тож усе доводилося купувати. Зараз хлопець служить в Білій Церкві. Зенітно-ракетний полк. З дому до військової частини – 30 кілометрів, боєць добирається автобусом.

Хлопець мріє стати офіцером, але понад усе хоче мати власний будинок. І хоч за ці півтора місяця, зізнається, руки опускались не раз. Здатися він собі дозволити не може. Бо у 25 років став єдиною рідною людиною для трьох дітей.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...