Вибух Мотороли: Хто плаче за терористом на батьківщині його донецької вдови

Бабуся Олени Коленкіної живе на підконтрольній Україні території і нічого чути про чоловіка онуки не хоче.

Весілля в Семенівці. Фото: ЖЖ.

Селище Нижня Семенівка під Слов'янськом, вулиця Попова, 60 - саме тут покійний "Моторола" й познайомився зі своєю обраницею Оленою. Її бабуся залишається жити на звільненій українській території і переконує, що доля онучки та її горе-чоловіка їй нецікава. Про це йдеться у сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Уродженка Слов'янська Олена познайомилася з терористом, коли він оглядав будинки місцевих для розташування терористичних позицій. В одному з інтерв'ю розповідав, що сам запропонував себе за зятя, не повідомляючи, що вже одружений.

Провал терористичної операції зятя примусив новоспечених родичів терориста тікати. В одноповерховому будинку залишилася тільки бабуся – каже, доля родичів їй більше не цікава.

Смерть онуччиного зятя жінку поважного віку теж не вразила: "Я його бачила тільки раз. Звідки я знаю, кого вбили, кого прибили, кого винесли чи поховали, звідки я знаю".

Сум смерть терориста викликала лише у сусідки Олі – дівчина досі спілкується із вдовою "Мотороли".

"Я тільки вчора дізналася, що загинув її чоловік, я вчора плакала, теж засмучуюсь. Вона хотіла повернутися з мамою, але як, я не знаю", - каже дівчина.

При згадці про бойовика всі інші сусіди розповідають не про нього, а про війну. Про "подвиги" "Мотороли" тут нагадує хіба один побитий вагончик та на ньому три літери "ДНР", які місцеві вирішили так і не зафарбовувати.

Нагадаємо, Моторола загинув у неділю, 16 жовтня, коли в ліфті його будинку спрацював вибуховий пристрій. Влада ДНР називають вбивство терактом і вважають, що його здійснили українські диверсанти.

Так звана влада невизнаної "ДНР" вже заявила, що вибух влаштували українські диверсанти. Терористи і їхні кишенькові ЗМІ заперечують, що вбивство могло бути вигідно владі "республіки".

Ватажок бойовиків незаконного угруповання «ДНР» Олександр Захарченко відреагував на загибель російського найманця Мотороли погрозами в адресу України.

Тим часом в соцмережах ажіотаж з приводу смерті терориста - користувачі соцмереж не шкодують епітетів для російського вбивці.

Сусіди з Донецька розповіли про останні хвилини нікчемного життя російського найманця Мотороли.

Російські пропагандистські ЗМІ опублікували відео з місця загибелі Арсенія Павлова,відомого під прізвиськом "Моторола".

Журналісти з'ясували скільки під час війни на Донбасі встиг награбувати російський найманець Арсен Павлов, відомий під прізвиськом Моторола.

Самогубця наостанок стала вбивцею: Киянка вистрибнула з 14-го поверху і впала на перехожу

четвер, 2 травень 2024, 9:14

У Києві жінка викинулася з 14-го поверху і впала на перехожу. Обидві загинули. Про це повідомив ТГ-канал Київ без цензури. . Напередодні повідомлялося, що з вікна багатоповерхівки на вул. Каштановій, 12б, вистрибнули двоє людей - жінка 1996 року нар...

Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...