"Винищувачі злетіли, але по Сирії ударів не завдали": Путінський пропагандист відверто набрехав про "військову перемогу" над Трампом (відео)

Якщо росяни повірили Дмитру Кисельову, то зараз вони переконані, що жодна ракета НАТО не влучила у ціль.

Дмитро Кисельов вже розповів росіянам, що "насправді" сталося в Сирії. Фото: ТСН.

Російський пропагандистський телеканал "Росія 1" випустив телесюжет, в якому розповів свою версію авіаударів США, Великобританії і Франції у Сирії в ніч на 14 квітня, назвавши подію "ганебною атакою", повністю перекрутивши реальну картину того, що сталося. Відповідне відео опубліковано в YouTube, передають Патріоти України.

"Ось ще до світанку (14 квітня, - ред.) США і Великобританія завдали по Сирії удар крилатими ракетами. Випустили 103 штуки, як погрожував ще на початку тижня Дональд Трамп, нових і розумних, але більше двох третин з них виявилися збитими сирійськими ППО, на озброєнні яких ще старі артилерійські системи 30-річної давності. Але вже зараз ясно, що американці і англійці в військовому сенсі показали ганебний результат. Французи теж заявилися як учасники атаки. Французькі винищувачі злетіли, але по Сирії ударів не завдали", - сказав провідний пропагандист російського каналу Дмитро Кисельов.

При цьому, в сюжеті зазначили, що в результаті у об'єктів, які стали метою авіаударів, "пошкоджень немає і мети американські ракети не досягли", російські ППО в відображенні ударів не брали участь. Крім того, російські пропагандисти заявили, що хімічна атака в сирійській Думі 7 квітня, в результаті якої близько 100 людей загинули, а близько тисячі постраждали, насправді ні що інше, як фейк.

"В ході відвідування лікувального закладу встановлено, що потерпілі з симптомами ураження отруйними речовинами, типу зарин і хлор, в госпіталь не надходили. Ніяких тисяч, сотень, десятків, та хоча б одного потерпілого в лікарні не знайшли", - відзвітували російські пропагандисти.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...