Витягли зі стічної ями: На Рівненщині у шкільній вбиральні знайшли новонароджене немовля

Хлопчика вагою 2,8 кг лікарі госпіталізували у Володимирецький пологовий будинок. Правоохоронці в посиленому режимі розшукують горе-матір.

Ілюстрація:wallpapergalleryin.blogspot.comПоліцейські розшукують матір новонародженого хлопчика, якого знайшли вчора, 8 серпня, у вбиральні у дворі школи села Балаховичі на Рівненщині. Про це УНН повідомили в прес-службі поліції Рівненської області, передають Патріоти України.

Близько 22-ї години 17-річний місцевий хлопець разом з друзями на території школи грав у футбол. В цей час він почув плач дитини, який лунав з вбиральні, розташованої у дворі школи. Підбігши на звуки, юнак побачив на дні стічної ями немовля.

Місцеві жителі відразу прибігли на допомогу, вони самостійно витягли новонародженого, викликали швидку і повідомили поліцію.

Хлопчика вагою 2,8 кілограма лікарі госпіталізували в Володимирецький пологовий будинок. За словами медиків, дитина народилася доношеною без патології, життю немовляти і здоров'ю нічого не загрожує.

Поліцейські за фактом замаху на умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 117 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці в посиленому режимі продовжують пошуки горе-матері. Породіллі за скоєне загрожує позбавлення волі строком на п'ять років.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...