З зіркою естради як з рабом: Кадиров показав як принизив Миколу Баскова (фотофакт)

Щоб довести, що в знущаннях його нукерів над Касьяновим нема нічого неординарного, східний сатрап продемонстрував як принижую званих до себе зірок російської естради. І тв ж не скаржаться, адже за жарти в стилі Чарлі Чапліна господар Чечні щедро платить.

Кадиров "жартує" над Басковим

Глава Республіки Чечня Рамзан Кадиров виклав у Мережу фото з тим, як принижував «золотий голос» Росії Миколу Баскова. Знімок був опублікований після того, як політик Михайло Касьянов заявив в поліцію Москви про напад на нього в ресторані, зазначають Патріоти України.

Михайло Касьянов заявив в поліцію про напад на нього чеченців, "озброєних" кондитерськими виробами.

Це заохотило главу Чечні Рамзана Кадирова, якого підозрюють в публічному приниженні опозиціонера, викласти в Інстаграме знімок, на якому зображений Микола Басков. Все обличчя зірки Росії в кремовому торті, фото супроводжував коментар: "Дорогие друзья, Ассаламу Алайкум! Когда в Николая Баскова бросили тортом, он жалуется и бегает по международным инстанциям и просит повторения банкета". Фотографія зроблена на святі в Грозному, де в якості гостя був і Микола Басков.

Варто зазначити, щасливим співак «веселого еміра» не виглядає. Цікаво як би повівся шановний Рамзан Ахмадович, якщо б з ним повелися таким самим чином: тортом в обличчя та парочку підср*чників, для більшого ефекту?

Авіапригоди тривають: У Росії два пасажирські літаки не долетіли до місця призначення

неділя, 12 травень 2024, 20:05

Пасажирський літак Boeing-777 російської авіакомпанії “Аерофлот”, який виконував рейс із Москви до Гуанчжоу в Китаї, здійснив вимушену посадку в Іркутську через технічну несправність. Про це в неділю, 12 травня, повідомило видання The Moscow Times з по...

Дива не сталося: Помер чоловік, якому вперше пересадили генетично модифіковану свинячу нирку

неділя, 12 травень 2024, 18:52

62-річний Річард Слейман був першим пацієнтом, якому пересадили генетично модифіковану свинячу нирку. Чоловік помер майже через два місяці після трансплантації. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Массачусетська лікарня зазн...