"За дівчину хтось воює, щоб вона не бачила розривів мін і артилеріі. За маму, за сина і доньку...", - зворушлива розповідь про бійців АТО

В кожного з них є мотивація. Не за політиків - їм навіть в голову таке не приходить. Не за владу. І не за те, щоб просто вбивати. Вони там, аби захистити...

Фото: rian.com.ua

В мене часто запитують, заради чого хлопці воюють? Заради чого залишають усе вдома і йдуть в ті кляті донбаські окопи? Хіба країні замало, якщо добре працювати і не бути бидлом?, - пише волонтер Дар'я Бура на сторінці "Повернись живим" у "Фейсбуці", передають Патріоти України, продовжуючи:

"А в хлопців там, у різних за віком, статками і бажаннями, свої мотивації. Один чоловік, який в перші роки війни отримав важке поранення, був в комі і взагалі сумнівалися, що виживе, каже, що за країну. Так просто, ніби абстрактно і пафосно всі причини звучать по одній: за Батьківщину, за мир у інших містах, за можливе щасливе майбутнє своїх онуків. Але все разом, зізнається, напевно і є причинами, чому не будує зараз разом із дружиною будинок на березі річки, а сидить із хлопцями на лінії зіткнення в Зайцевому.

Зовсім молоді хлопці з Мар'їнки кажуть, що давали присягу захищати свій народ, тому інакше не змогли.

За те, щоб помститися за втрачених друзів, розповідає хлопець з Авдіївки. Вони втрьох потрапили на війну. Зараз він залишився один. Війна забрала двох його друзів. Вони не просто не зійшлися у поглядах, як це тепер часто буває. Вони загинули, так само виборюючи щось своє.

За дівчину хтось воює, щоб вона не бачила розривів мін і артилеріі. За маму, за сина і доньку...

За те, щоб рідне місто, звільнене в 2014 від "ополченців", ніколи більше не відчуло "руского міра". За те, щоб гарний і рідний Донбас позбувся тих, хто скеровує по ньому свої смертоносні машини.

В кожного з них є мотивація. Не за політиків - їм навіть в голову таке не приходить. Не за владу. І не за те, щоб просто вбивати. Вони там аби захистити".


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...