"За копійчиною в Росію їдуть зрадники": Відомий актор висловив думку про українських гастролерів в РФ

Анатолій Гнатюк впевнений, що артист ніколи не може бути поза політикою, а виправдання поїздок в Росію представниками української культури є брехливими.

Анатолій Гнатюк. Фото: chask.net.

Відомий український актор Анатолій Гнатюк назвав виправдання поїздок в Росію українських артистів - брехливими, передають Патріоти України.

"Ну от як можна продавати свою душу, честь і народ? Вони тут виросли, вони, образно кажучи, в одній пісочниці грали з тими дівчатами і хлопцями, які зараз знаходяться на передовій під кулями, щодня можуть загинути і гинуть", - сказав актор в інтерв'ю виданню "Главком".

Гнатюк впевнений, що артист ніколи не може бути поза політикою, а виправдання поїздок в Росію представниками української культури є брехливими. При цьому, за словами актора, артисти, які заробляють гроші на території країни-окупанта, є зрадниками. "Зрадники їдуть за копійчиною в Росію. І ще й з таким бездарним, цинічним і брехливим формулюванням: ну, ми ж артисти, ми ж поза політикою. Коли це артисти були поза політикою? Наша робота - продукувати певну ідею в цьому світі. І те, якою буде ця ідея, і є політика. Отож не брешіть, шановні. Це низько, підло, нечесно", - підкреслив він.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...