За старенький телефон та 60 грн: Троє п'яних 19-річних насмерть забили пенсіонера

Нетверезі молодики попросили у літнього чоловіка цигарок, але у нього не було нічого.

Ілюстрація:gromada.ks.ua

В Одесі на провулку Каркашадзе троє хлопців побили пенсіонера до смерті. Украли у нього телефон та 60 гривень. Про це повідомляє прес-служба поліції області, передають Патріоти України.

Трагедія сталася пізно ввечері. Троє п'яних 19-річних хлопців ішли назустріч пенсіонеру. Попросили у нього цигарок, але у чоловіка не було нічого.

Знавіснілі молодики почали бити чоловіка. Забрали телефон Nokia та 60 гривень і втекли. Побитого чоловіка знайшли. Відвезли до лікарні. У нього були численні травми. Через кілька днів від отриманих травм він помер.

Двох зловмисників затримали. Особу третього встановили. Проводиться слідство. Хлопцям загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Зниклі авто, прострочені продукти і булінг: Академія сухопутних військ опинилася у центрі гучного скандалу

субота, 11 травень 2024, 14:54

Тимчасова слідча комісія виявила численні порушення в Академії сухопутних військ. Про це у своєму Facebook повідомив сержант 72-ї бригади ЗСУ імени Чорних запорожців Віктор Пилипенко, передають Патріоти України. За його словами, напередодні відбулося п...

"Моя дружина її майже вкрала": Прикордонник поділився історією порятунку дівчинки з окупації

субота, 11 травень 2024, 14:02

Український прикордонник поділився зворушливою історією дівчинки, яка намагалася виїхати під час окупації Харківщини на вільну територію. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, передають Патріоти України. За словами прикордонника Дмитра, він на той час був...