Загиблих бійців АТО чомусь так не вшановують: Черкаські військовослужбовці обурилися жалобними заходами за вбитим депутатом

На честь полеглих на Донбасі українських військовослужбовців у Черкасах прапори не приспускали, натомість, таким чином, міська влада вирішила вшанувати вбитого у кримінальних розбірках місцевого народного обранця.

Фото:Центр черкаських медіа

Черкаські військовослужбовці обурені тим, що міська влада оголосила день жалоби за вбитим депутатом Михайлом Бінусовим, в той час, коли загиблим бійцям АТО з Черкас такої пошани не віддають. Про це вони повідомили на прес-конференції, передають Патріоти України з посиланням на Zmi.ck.ua.

"При кримінальних розбірках гине людина, а ми приспускаємо прапори. Жодного з наших загиблих бійців, це 24 людини, не вшанували таким чином. Вони роблять більше, ніж всі депутати разом узяті. Це ганьба. Ми висловлюємо співчуття рідним Михайла Бінусова, але вимагаємо, щоб Анатолій Бондаренко вибачився перед родинами загиблих учасників АТО", - зазначив голова ГО "Черкаський союз учасників АТО" Олексій Колесник.

За словами голови ГО "Кордон Ю" Алі Хамідулліна, це ініціатива не від громадських організацій, а від людей, які повернулися з фронту і від людей, які втратили своїх синів.

Ганьбою вважає рішення про день жалоби і ветеран АТО Василь Шкут. За його словами, смерть Михайла Бінусова - це наслідок дерибану міського бюджету.

"Дожили до крайнощів. Все має свої причини. Тепер у нас мер плаче при всіх, а не потрібно було доводити до цього", - сказав Василь Шкут.

Як повідомлялося раніше, депутата Черкаської міської ради Михайла Бінусова розстріляли невідомі з автомата Калашникова пізно ввечері 28 вересня. Депутат загинув на місці.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...