Залишив передсмертну записку: В Одесі поліцейський наклав на себе руки

Чоловік застрелився у власній квартирі з табельної зброї.

Ілюстрація:znaj.ua

Вчора ввечері, 1 червня, в Київському районі Одеси в своїй квартирі застрелився поліцейський. Про це повідомляє Думская, передають Патріоти України.

За даними джерел в поліції, старший лейтенант вистрілив собі в скроню з травматичного пістолета й помер у реанімації. Також поліцейський залишив передсмертну записку, що до самогубства його підштовхнули сімейні обставини, зокрема, сварки з дружиною через брак грошей.

"При цьому він збирався звільнитися з поліції, писав кілька рапортів про звільнення, але начальство його не відпускало, знаходячи для цього різні причини", — зазначив співрозмовник. За даним фактом розпочато кримінальне провадження відповідно до ст. 120 КК України (доведення до самогубства).

На Вінниччині внаслідок ДТП загинули поліцейські

субота, 11 травень 2024, 17:59

У суботу, 11 травня, на об’їзній дорозі міста Вінниці внаслідок автомобільної аварії загинули троє працівників Білоцерківського районного управління поліції, які проходили тут курс навчання на поліцейських офіцерів громади. Ще один правоохоронець госпі...

Помер відомий український спортивний журналіст і коментатор

субота, 11 травень 2024, 15:55

У віці 68 років помер відомий український спортивний журналіст і коментатор Сергій Савелій. Трагічну звістку повідомляє Суспільне Спорт, посилаючись на рідних Савелія, передають Патріоти України. Савелій понад 40 років працював на Суспільному мовленні,...