Замість "макулатури" з оцінкою "маладец": У Донецьку студентам вручили російські дипломи Білгородського університету

Вручала документи про вищу освіту рівня "Спеціаліст" так званий "міністр освіти і науки" "ДНР" Лариса Полякова.

Ілюстрація:dnepr.pressВипускники Донецького державного університету управління отримали дипломи Білгородського державного національного дослідницького університету. Про це пише сепаратистське видання ДАН, інформують Патріоти України.

Вручала документи про вищу освіту рівня "Спеціаліст" так званий "міністр освіти і науки" "ДНР" Лариса Полякова. Свідоцтва про закінчення вишу отримав 31 випускник напрямків підготовки "Менеджмент" та "Державне управління".

"Це дійсно довгоочікувані документи. Тільки ми з вами знаємо, як це було складно. Ви показали дуже хороші результати, захищаючи свої дипломні роботи і здаючи іспити у Російській Федерації. Навіть в вишах-партнерах відзначають високий рівень знань наших випускників, за це вам величезне спасибі", - сказала Полякова.

Вона також висловила надію на те, що юні фахівці вважатимуть за краще залишитися в Донецьку, незважаючи на отриманий диплом Росії.

За словами Полякової, випускники 2016 року ще продовжують захищати свої роботи. На даний момент дипломи в російських вишах захистили вже близько 900 донецьких студентів, близько 300 осіб вже отримали документи про вищу освіту. На черзі - Донецький національний університет, медичний інститут, університет економіки і торгівлі та інші.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...